Gyakran Ismételt Kérdések

Ha többet szeretne tudni mobilalkalmazásainkról, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket és a válaszokat. Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan telepítsem az alkalmazást a telefonomra?

A nyitóoldalon válassza ki a készülékéhez megfelelő platformot. Az adott oldalon megtalálhatja az elérhető szolgáltatásokat és a hozzájuk készült alkalmazás letöltéséhez szükséges linket. Erre kattintva, díjmentesen letöltheti azt közvetlenül mobiltelefonjára, illetve számítógépére, melyet később szinkronizálhat telefonjával. Az alkalmazást megtalálhatja az adott áruházakban is, így közvetlenül mobilkészülékére is telepítheti. A letöltés ilyen módon szintén díjmentes.

Milyen alkalmazások érhetőek el mobil felületen?

Kattintson az "Alkalmazás választás" menüpontra, ahol a telefonján futó operációs rendszert kiválasztva vagy a keresőt használva tájékozódhat az elérhető alkalmazásokról!

Mennyibe kerül az alkalmazás letöltése és használata?

Az alkalmazások letöltése és használata díjmentes. Az alkalmazás során keletkező adatforgalomért a mobilszolgáltató díjat számíthat fel. A mobilinternet hozzáférésének részleteiről és költségeiről kérjük érdeklődjön mobilszolgáltatójánál.

Miért éri meg mobilalkalmazást használnom?

A mobilalkalmazásokkal közvetlenül a telefon kijelzőjén érheti el szolgáltatásainkat. Az alkalmazásokat az adott készüléktípusokhoz és operációs rendszerekhez optimalizáltuk, így könnyebben, egyszerűbben és kényelmesebben tudja használni szolgáltatásainkat, mint ha mobilböngészőből tenné mindezt. Az alkalmazások kevesebb adatforgalmat bonyolítanak, mint a mobilböngészők, így kevesebb költséget jelenthet Önnek a használat.

Külföldről is tudom használni a mobilalkalmazásokat?

Természetesen igen. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy az alkalmazások használatához mobilinternet-adathozzáférés szükséges, melyért külföldi használat során a mobilszolgáltatója plusz költségeket és roaming-díjakat számolhat fel. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön mobilszolgáltatójánál.

Mi az az alkalmazás?

Egy speciálisan mobilkészülékekre fejlesztett program, mely alkalmazkodik az egyes mobiloperációs rendszerekhez (pl.: SymbianOS, iOS, AndroidOS). Az alkalmazásból egyszerűbben, könnyebben intézheti ügyeit mobilkészülékén, illetve böngészheti oldalaink kínálatát.

Mi az a mobilra optimalizált oldal?

A weboldalak kifejezetten mobiltelefon kijelzőjére optimalizált, átalakított verziója. A mobilra optimalizált weboldalaink segítségével gyorsabban és egyszerűbb felületen használhatja szolgáltatásainkat egyenesen mobiltelefonjának böngészőjéből.

Le kell töltenem valamilyen alkalmazást ahhoz hogy használhassam a mobilra optimailzált oldalakat?

Nem, nem szükséges. Egyszerűen megnyithatja a speciális mobil-oldalainkat telefonkészülékén található böngészőjéből.

Honnan tudom letölteni a mobilalkalmazásokat készülékemre?

Ez függ az Ön telefonkészülékétől, és a használt mobiloperációs rendszertől. Az alkalmazásokat az alábbi áruházakból töltheti le készülékére:
  • AppStore (iPhone, iPad és iPod Touch esetében)
  • Android Market (Android rendszerrel ellátott készülékek esetében - fő gyártók: HTC, Samsung, SonyEricsson, LG, Motorola)
  • OviStore (SymbianOS rendszert futtató NOKIA készülékek esetén)

Milyen eszközökkel tudom használni a mobil-platformokat?

A mobilra optimalizált oldalakat internet-böngészővel ellátott készülékekről, az alkalmazásokat pedig a fentebb említett készülékektől és operációs rendszerektől függően tudja telepíteni készülékére.
© Allegro Group HU Kft.
Minden jog fenntartva.
Hiba
Sajnos krt mveletet nem sikerlt vgrehajtani!
Vissza
2023-12-09 00:10:36, Referencia azonost: 81C9506A